Krys en de Tour de France


29-06-2024 17:06
Krys sponsorschap bij de Tour de France

Krys, een bekende optische retailer in Frankrijk, is een bekende naam voor fans van de Tour de France. Maar wat is Krys en hoe zijn ze verbonden met dit iconische wieler evenement?

Wat is Krys?

Krys is een toonaangevende Franse keten van optische winkels die brillen, contactlenzen, en optische diensten biedt. Opgericht in 1967, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest erkende optische merken in Frankrijk, met talloze locaties in het hele land.

Krys en de Tour de France

Sinds 2014 is Krys een prominente sponsor van de Tour de France, specifiek geassocieerd met de witte trui. Deze trui, bekend als de 'maillot blanc', wordt toegekend aan de beste jonge renner onder de 26 jaar.

De samenwerking tussen Krys en de Tour de France versterkt de zichtbaarheid van zowel het merk als de sport. Voor Krys is het een kans om hun steun voor gezondheid en sport te tonen, terwijl ze een breed publiek bereiken via een van 's werelds meest bekende wielerwedstrijden.

De impact van sponsoring

Sponsoring in de Tour de France biedt merken als Krys aanzienlijke exposure. De race trekt miljoenen kijkers wereldwijd, wat een platform biedt voor Krys om verbinding te maken met een wereldwijd publiek.

Referenties

  1. Krys Official Website
  2. Tour de France Sponsors
  3. Tour de France, Krys, Press Release 2023
  4. Krys Wikipedia