Wat is Lenspricer?

Lenspricer is een prijsvergelijkingssite voor contactlenzen. Hier kun je de prijzen van je contactlenzen vergelijken en ze vinden tegen de beste prijs online, zodat je veel geld kunt besparen op je contactlenzen.

Uit eigen onderzoek blijkt dat je normaal gesproken 40% tot 80% kunt besparen door je contactlenzen online te kopen op de goedkoopste plek, in vergelijking met traditionele optiekketens.

Hoe werkt Lenspricer?

Lenspricer's prijsrobot update prijzen van alle contactlenzen meermalen per dag, zodat je altijd zeker bent van de beste prijs voor je contactlenzen. Lenspricer converteert de prijs van pakketten naar een maandprijs, zodat je gemakkelijk prijzen kunt vergelijken over verschillende hoeveelheden lenzen in een pakket, en zeker weet dat je altijd de beste prijs krijgt.

Hoe verdient Lenspricer geld?

Lenspricer heeft partnerschappen met sommige winkels die contactlenzen verkopen. Dit betekent dat Lenspricer geld verdient door klanten naar die winkels te verwijzen.

Wie staat achter Lenspricer?

Lenspricer werd gestart in 2023 door Rasmus Adeltoft. Hij had zelf ontdekt dat hij veel geld kon besparen door contactlenzen online te kopen, maar miste een goed hulpmiddel om alle prijzen in één keer te vergelijken en een snel overzicht te krijgen. Hij wilde dit delen met andere contactlensgebruikers en daarom werd Lenspricer opgericht.