Contactlenzen / Informatie

Informatie

Hier vindt u de beste informatie over contactlenzen en andere gerelateerde onderwerpen.


Hoe oogbelasting te voorkomen tijdens het lezen

Persoon die een boek leest met ontspannen ogen
23-06-2024

Oogbelasting is een veelvoorkomend probleem voor fervente lezers. Leer hoe u oogbelasting kunt voorkomen en verminderen bij het lezen met deze eenvoudige tips en oefeningen.


Hoe bestel je contactlenzen online

Vier verschillende soorten contactlenzen
09-06-2024

Het hoeft niet moeilijk te zijn om contactlenzen online te bestellen. In deze gids laten we je zien hoe gemakkelijk het is.


Hoe bestel je online torische contactlenzen voor astigmatisme

Vier verschillende torische contactlenzen
09-06-2024

Het online bestellen van torische contactlenzen voor astigmatisme hoeft niet moeilijk te zijn. In deze gids laten we je zien hoe gemakkelijk het is.


Hoe bestelt men multifocale contactlenzen online voor presbyopie

Vier verschillende multifocale contactlenzen
09-06-2024

Het bestellen van multifocale contactlenzen online voor presbyopie hoeft niet moeilijk te zijn. In deze gids laten wij zien hoe makkelijk het is.


De meest voorkomende oogkleuren

Verschillende oogkleuren close-up
28-04-2024

Ontdek de verdeling en zeldzaamheid van oogkleuren over de hele wereld, van de gebruikelijke bruine ogen tot de zeldzame groene en grijze tinten.


Contactlenzen en Droge Ogen

Droge ogen met contactlenzen
27-04-2024

Droge ogen kunnen vaak een probleem zijn voor contactlensdragers. Ontdek de verband tussen contactlenzen en droge ogen, en leer hoe je deze aandoening effectief kunt behandelen.


Kun je daglenzen meerdere dagen gebruiken?

Daglenzen gebruikt over meerdere dagen
27-04-2024

Daglenzen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Lees waarom het niet aanbevolen is om ze meerdere dagen te gebruiken voor de gezondheid van je ogen.


Maandlenzen of daglenzen?

Vergelijking van maandlenzen en daglenzen
26-04-2024

De keuze tussen maandlenzen en daglenzen hangt af van verschillende factoren, waaronder levensstijl, budget en ooggezondheid. Leer welk type mogelijk het beste is voor jou.


Kun je slapen met contactlenzen?

Persoon slaapt met contactlenzen
26-04-2024

Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om met contactlenzen te slapen vanwege het verhoogde risico op ooginfecties en complicaties.


Contactlenzen of Brillen: Wat is de juiste keuze voor jou?

Contactlenzen en brillen zij aan zij
26-04-2024

De keuze tussen contactlenzen en brillen hangt af van levensstijl, comfort, budget en esthetiek. We onderzoeken de voor- en nadelen van beide opties.


Waarom staat er 123 op mijn contactlenzen?

123-markering op contactlens
14-04-2024

Je hebt misschien al eens cijfers op je contactlenzen opgemerkt, maar weet je waarom ze er zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken?


Kan ik contactlenzen online kopen?

4 verschillende contactlenzen
09-04-2024

Veel mensen kopen hun contactlenzen bij de opticien. Het is volkomen natuurlijk, aangezien dit de plek is waar je voor het eerst contactlenzen probeert en erachter komt welke je nodig hebt en welke bril je nodig hebt. Maar wist je dat je eigenlijk contactlenzen online kunt kopen?


Reizen met contactlenzen: zo doe je dat

Vrouw op een luchthaven
07-04-2024

Plan je een reis met contactlenzen? Wij hebben alles wat je nodig hebt. We bespreken verschillende dingen die je in gedachten moet houden als je op reis gaat met contactlenzen.


Kun je contactlenzen onder water dragen?

Vrouw zwemt onder water
03-04-2024

Een vraag die veel contactlensgebruikers op een dag tegenkomen is: kun je contactlenzen onder water dragen? Het korte antwoord is: nee. Je moet het dragen van contactlenzen onder water vermijden.