Alcon staat op het punt nieuwe Precision7 contactlenzen te lanceren


16-07-2024 18:09
Alcon Precision7 contactlenzen

Alcon bereidt zich voor om een nieuwe lijn van contactlenzen genaamd Precision7™ te lanceren. Deze lenzen zijn ontworpen om gedurende zeven dagen gedragen te worden, wat een alternatief biedt voor de gebruikelijke dag- of maandlenzen.

Wat we weten over Precision7

De Precision7™ serie omvat verschillende varianten: Precision7™, Precision7™ voor astigmatisme, Precision7™ multifocaal en Precision7™ multifocaal torisch. Deze lenzen zijn gemaakt van een materiaal dat voor 55% uit water bestaat en voor 45% uit serafilcon A, een siliconen hydrogel.

Innovaties op het gebied van contactlenstechnologie

De introductie van een 1-weekse lens door Alcon is een aanzienlijke innovatie in de contactlensmarkt. De meeste lenzen zijn ontworpen voor dagelijks of maandelijks gebruik, dus biedt een wekelijkse lens een nieuw tussenliggend alternatief. Dit kan meer gemak en mogelijk een betere ooggezondheid bieden voor gebruikers die daglenzen te frequent vinden en maandlenzen te langdurig.

Lancering datum van Precision7

De precieze lanceringsdatum van Precision7™ is nog niet aangekondigd, maar verwacht wordt dat dit binnenkort zal gebeuren. Naarmate er meer details bekend worden, zal Alcon waarschijnlijk aanvullende informatie verstrekken over de beschikbaarheid en prijzen van deze nieuwe lenzen.

Blijf op de hoogte van updates over de lancering van Precision7™ en details over de prijzen zodra deze beschikbaar zijn. Zodra Precision7 wordt gelanceerd, zal Lenspricer beginnen met het volgen van de prijzen.


Rasmus onderzoekt en schrijft over de nieuwste trends en nieuws op het gebied van zicht en ogen. Hij streeft ernaar duidelijke en betrouwbare informatie te leveren om lezers te helpen op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in het vakgebied.