De 9 Meest Populaire Halloween Gekleurde Contactlenzen


17-10-2024 18:03
Halloween Gekleurde Contacten

Gekleurde contactlenzen zijn perfect als je je Halloweenkostuum naar een hoger niveau wilt tillen. We bekeken de zoektrends van de afgelopen vijf Halloweens om te zien welke gekleurde contactlenzen het populairst zijn. Sommige kleuren vallen duidelijk meer op dan anderen. Hier is een overzicht van de meest gezochte kleuren contactlenzen en het percentage van het totale aantal zoekopdrachten voor elke kleur.

Witte Contactlenzen (27%)

Witte Halloween Lenzen

Met een aandeel van 27% van de zoekopdrachten zijn witte contactlenzen het meest populair. Deze contactlenzen creëren een leeg, griezelig uiterlijk, wat ze favoriet maakt voor iedereen die zich verkleedt als een geest, zombie, of zelfs een bezeten personage. De geheel witte uitstraling voegt een onheilspellende, bovennatuurlijke sfeer toe aan elk kostuum, waardoor het een populaire keuze is voor degenen die volledig voor de enge look gaan.

Rode Contactlenzen (25%)

Rode Halloween Lenzen

Rode lenzen zijn opvallend en gedurfd, vaak gebruikt om kostuums een bloeddorstige, demonische uitstraling te geven. Ze zijn perfect voor vampierkostuums, duivelse wezens of iets dat gevaar uitstraalt. De intense kleur trekt de aandacht en voegt een laag intensiteit toe aan elk Halloweenoutfit.

Zwarte Contactlenzen (15%)

Zwarte Halloween Lenzen

Zwarte contactlenzen geven de ogen een hol, ziel-loos uiterlijk, wat ze perfect maakt voor donkere, schaduwrijke personages. Of je je nu verkleedt als een demon, een alien, of iets abstracter, zwarte lenzen creëren een onheilspellende, lege blik die echt een griezelige sfeer kan zetten.

Blauwe Contactlenzen (13%)

Blauwe Halloween Lenzen

Blauwe contactlenzen worden vaak gebruikt voor ijzige, buitenaardse personages, zoals heksen, fantasiewezens, of zelfs superhelden. Het heldere, onnatuurlijke blauw kan helpen om een betoverende of buitenaardse uitstraling te creëren, wat ze een goede keuze maakt voor kostuums met een mystieke of magische kant.

Groene Contactlenzen (7%)

Groene Halloween Lenzen

Groene lenzen zijn geweldig om een fantasierijk, door de natuur geïnspireerd element aan een kostuum toe te voegen. Denk aan heksen, trollen, of zelfs diervormige wezens. Ze voegen een mystieke, aardse sfeer toe aan een look, perfect voor personages die banden hebben met de natuurlijke wereld of fantasie.

Bruine Contactlenzen (6%)

Bruine Halloween Lenzen

Bruine lenzen bieden een natuurlijker, mensachtig uiterlijk, maar ze worden ook gebruikt om aardse of dierlijke kostuums te benadrukken. Ze kunnen goed werken voor weerwolven, boswezens, of zelfs personages die een warme, aardse uitstraling nodig hebben om de look compleet te maken.

Gele Contactlenzen (4%)

Gele Halloween Lenzen

Gele contactlenzen zijn bedoeld om een wilde, onvoorspelbare sfeer uit te stralen. Ze werken goed voor reptielachtige, dierlijke of monsterlijke kostuums. Of je nu gaat voor een weerwolf, kat, of iets monsterlijkers, gele lenzen voegen een intense, wilde kant toe aan de ogen.

Grijze Contactlenzen (2%)

Grijze Halloween Lenzen

Grijze lenzen bieden een rokerig, vervaagd effect, wat ze perfect maakt voor geesten, geesten, of oudere personages die een meer verweerde, etherische uitstraling nodig hebben. Ze stralen een mysterieuze, mistige sfeer uit, ideaal voor degenen die iets subtieler willen zijn met hun griezelige stijl.

Oranje Contactlenzen (1%)

Oranje Halloween Lenzen

Oranje lenzen zijn zeldzaam, maar kunnen echt opvallen voor kostuums geïnspireerd door vuur of dieren. Ze zijn geweldig om een gloeiende, energieke uitstraling te creëren en kunnen goed werken voor draak- of vuurthemakostuums, die een verrassende kleurtoevoeging bieden voor je Halloweenoutfit.

Over de Data

Onze analyse bestrijkt zoektrends van de laatste vijf Halloweens (2019 tot 2023) met behulp van Google Zoektrends. Om nauwkeurigheid te garanderen, werden de gegevens gecontroleerd met de zoekgegevens van Ahrefs. De resultaten vertegenwoordigen een gemiddelde van zoekactiviteit over deze periode van vijf jaar.


Rasmus onderzoekt en schrijft over de nieuwste trends en nieuws op het gebied van zicht en ogen. Hij streeft ernaar duidelijke en betrouwbare informatie te leveren om lezers te helpen op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in het vakgebied.