Acuvue Oasys Multifocal - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys Multifocal
(3)

Prijzen vergelijken van € 26,66 tot € 44,00.

De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 26,66 tot € 44,00. De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 25,99 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 26,66 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 6 of 12 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 26,66 en de hoogste is € 44,00. Bespaar tot 39%.

Koop Acuvue Oasys Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys Multifocal wordt verkocht in dozen met 6 of 12 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys Multifocal
 • Draagtijd
  Tweewekelijkse lens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  147 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys Multifocal zijn zachte contactlenzen van Johnson & Johnson, ontworpen om presbyopie te corrigeren. Gemaakt van de siliconen-hydrogel stof Senofilcon A, deze lenzen zijn zeer ademend en zorgen voor een hoog comfort gedurende de dag, met een watergehalte van 38%.

De lenzen worden gekenmerkt door hun dunne rand, die de interactie met het ooglid minimaliseert en maximal comfort garandeert. Met een zuurstofdoorlaatbaarheid van 147 Dk/t houden de lenzen uw ogen gezond en hun natuurlijke uiterlijk. Verder bieden Acuvue Oasys Multifocal lenzen een helder zicht op alle afstanden - dichtbij, veraf en daartussen - dankzij hun geoptimaliseerd Pupilontwerp.

De Hydraclear Plus technologie die in deze lenzen wordt gebruikt, helpt de traanfilm te stabiliseren, droogheid te minimaliseren en langdurige ooghydratatie te handhaven. De Acuvue Oasys Multifocal zijn ontworpen voor dagelijkse slijtage met een 14-daagse wisselperiode.

Al met al zijn Acuvue Oasys Multifocal lenzen een perfecte combinatie van innovatieve technologie en hoog draagcomfort, ontworpen om aan de behoeften van presbyopie patiënten te voldoen.

Draagtijd

Acuvue Oasys Multifocal is een tweewekelijkse lens. Tweewekelijkse lenzen, ook bekend als 14-dagen lenzen, worden 14 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Acuvue Oasys Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Acuvue Oasys Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,3 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u