Acuvue Oasys for Presbyopia - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys for Presbyopia
(2)

Prijzen vergelijken van € 21,97 tot € 36,90.

De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 21,97 tot € 36,90. De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 21,97 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 21,97 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 5 winkels en verpakkingen van 6 of 12 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 21,97 en de hoogste is € 36,90. Bespaar tot 40%.

Koop Acuvue Oasys for Presbyopia online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys for Presbyopia wordt verkocht in dozen met 6 of 12 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys for Presbyopia
 • Draagtijd
  Tweewekelijkse lens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  147 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys voor Presbyopie zijn tweewekelijkse contactlenzen van Johnson & Johnson, vervaardigd uit Senofilcon A. Deze multifocale siliconen-hydrogel lenzen zijn ideaal voor gevoelige ogen en bieden een uitstekende ademend vermogen, waardoor 98% van de beschikbare zuurstof het oog bereikt. Dankzij HYDRACLEAR Plus technologie blijven de lenzen ook altijd vochtig.

De Acuvue Oasys voor Presbyopie contactlenzen zijn ontworpen om superieure zicht dichtbij, veraf, en alles daartussenin te bieden. Ze zijn ideaal voor gebruikers wiens ogen ongemak of irritatie kunnen ervaren in situaties zoals uitgebreid computerwerk, doorbrengen in een airconditioned omgeving of zelfs bij seizoensgebonden allergieën. Acuvue Oasys voor Presbyopie biedt het vocht en comfort dat je nodig hebt voor de hele dag comfort.

Een belangrijke eigenschap van de Acuvue Oasys voor Presbyopie contactlenzen is hun uitzonderlijk hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 147 Dk/t. Deze hoogwaardige zuurstofdoorlaatbaarheid, in combinatie met een watergehalte van 38%, zorgt ervoor dat je ogen ademen en gehydrateerd blijven, zelfs tijdens langdurig dragen van de lenzen. De lenzen zijn ook bestand tegen afzettingen en worden elke 14 dagen vervangen bij dagelijks gebruik.

Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdige, comfortabele multifocale contactlens die gemaakt is van duurzaam Senofilcon A materiaal, dan zijn de Acuvue Oasys voor Presbyopie contactlenzen van Johnson & Johnson een uitstekende keuze.

Draagtijd

Acuvue Oasys for Presbyopia is een tweewekelijkse lens. Tweewekelijkse lenzen, ook bekend als 14-dagen lenzen, worden 14 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Acuvue Oasys for Presbyopia is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Acuvue Oasys for Presbyopia heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u