Acuvue Oasys - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys
(2)

Prijzen vergelijken van € 12,24 tot € 24,67.

De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 12,24 tot € 24,67. De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 11,13 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 12,24 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 6, 12 of 24 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 12,24 en de hoogste is € 24,67. Bespaar tot 50%.

Koop Acuvue Oasys online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys wordt verkocht in dozen met 6, 12 of 24 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys
 • Draagtijd
  Tweewekelijkse lens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  147 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.4, 8.8
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Acuvue Oasys contactlenzen van Johnson & Johnson zijn gemaakt van het siliconen-hydrogel materiaal Senofilcon A. Deze geavanceerde lenzen zijn speciaal ontworpen om een uitzonderlijke zuurstofdoorlaatbaarheid van 147 Dk/t te bieden, wat ze erg comfortabel maakt.

De waterinhoud van Acuvue Oasys lenzen is 38%, wat helpt om ze voldoende gehydrateerd te houden. Deze lenzen zijn ideaal voor mensen met gevoelige ogen en mensen die veel tijd doorbrengen in omgevingen waar hun ogen ongemak kunnen ervaren, zoals langdurig computerwerk of verblijf in klimaatgeregelde ruimtes.

Deze technologisch geavanceerde lenzen profiteren van de exclusieve Hydraclear Plus technologie van het merk, die helpt om de lenzen gedurende de draagtijd van 14 dagen voldoende gehydrateerd te houden. Comfort staat centraal bij Acuvue Oasys, waarbij wordt gestreefd naar een helder en comfortabel zicht gedurende de hele dag.

Samen vormen deze kenmerken een uitzonderlijke contactlens die zowel gemakkelijk te gebruiken is als optimaal comfort en visuele helderheid biedt. Het maakt de Acuvue Oasys lenzen een geweldige keuze voor een breed scala aan contactlensdragers.

Draagtijd

Acuvue Oasys is een tweewekelijkse lens. Tweewekelijkse lenzen, ook bekend als 14-dagen lenzen, worden 14 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Acuvue Oasys heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u