Acuvue Oasys for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys for Astigmatism
(1)

Prijzen vergelijken van € 18,32 tot € 31,29.

De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 18,32 tot € 31,29. De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 16,73 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 18,32 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 6 of 12 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 18,32 en de hoogste is € 31,29. Bespaar tot 41%.

Koop Acuvue Oasys for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 6 of 12 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys for Astigmatism
 • Draagtijd
  Tweewekelijkse lens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  129 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys voor Astigmatisme zijn tweewekelijkse torische contactlenzen geproduceerd door Johnson & Johnson. Deze lenzen, gemaakt van Senofilcon A materiaal, zijn speciaal ontworpen om astigmatisme te corrigeren. Ze hebben een watergehalte van 38%, wat bijdraagt aan het draagcomfort.

De lenzen worden geprezen om hun hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 129 Dk/t, wat resulteert in gezondere ogen. Bovendien zijn ze uitgerust met de gepatenteerde Hydraclear Plus-technologie, die ervoor zorgt dat de lenzen de hele dag vochtig en comfortabel blijven.

Een opmerkelijke eigenschap van Acuvue Oasys voor Astigmatisme is het Versnelde Stabilisatieontwerp (ASD) technologie. Dit zorgt voor een consistente positionering van de lens op het oog, waarbij het knipperen van het oog de lens in de juiste cilindrische positie op de oogbol houdt.

Acuvue Oasys voor Astigmatisme contactlenzen worden aanbevolen voor een draagcyclus van twee weken. Ze dienen elke avond te worden verwijderd en gedesinfecteerd in een contactlenzendoosje met oplossing.

Al met al bieden Acuvue Oasys voor Astigmatisme een stabiele correctie en comfort voor een ideale draagervaring.

Draagtijd

Acuvue Oasys for Astigmatism is een tweewekelijkse lens. Tweewekelijkse lenzen, ook bekend als 14-dagen lenzen, worden 14 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Acuvue Oasys for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Acuvue Oasys for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten