PureVision Multi-Focal - Vergelijk Prijzen

PureVision Multi-Focal
(2)

Prijzen vergelijken van € 13,98 tot € 25,31.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 13,98 tot € 25,31. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 13,98 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 13,98 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 6 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 13,98 en de hoogste is € 25,31. Bespaar tot 45%.

Koop PureVision Multi-Focal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

PureVision Multi-Focal wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  PureVision Multi-Focal
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Balafilcon A
 • Watergehalte
  36 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  112 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

PureVision Multi-Focal contactlenzen worden vervaardigd door Bausch + Lomb. Ze zijn gemaakt van Balafilcon A en hebben een watergehalte van 36%. Deze lenzen worden gebruikt om presbyopie (presbyopie is een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces) te corrigeren.

Uniek aan PureVision Multi-Focal lenzen is hun silicone-hydrogel materiaal. Dit materiaal zorgt voor voedingsstoffen naar het hoornvlies. Ook biedt het materiaal een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 112 Dk/t, wat bijdraagt aan het comfort.

Deze lenzen zijn goedgekeurd door de fabrikant voor continue dragen, tot 30 dagen zonder te verwijderen, mits overeengekomen met een oogspecialist. Dit maakt ze ideaal voor diegenen met een drukke levensstijl.

In het algemeen zijn PureVision Multi-Focal contactlenzen een uitstekend hulpmiddel voor mensen met presbyopie die de duidelijkheid van hun zicht willen verbeteren, zonder in te boeten op comfort of gemak.

Draagtijd

PureVision Multi-Focal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

PureVision Multi-Focal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

PureVision Multi-Focal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u