Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal - Vergelijk Prijzen

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal
(4)

Prijzen vergelijken van € 17,19 tot € 37,96.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 17,19 tot € 37,96. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 15,17 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 17,19 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 17,19 en de hoogste is € 37,96. Bespaar tot 55%.

Koop Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lotrafilcon B
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  138 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal contactlenzen van Alcon zijn speciaal ontworpen om presbyopie aan te pakken. Gemaakt van Lotrafilcon B, een siliconen-hydrogel materiaal, genieten deze lenzen van een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 138 Dk/t. Dit is bijzonder gunstig voor het behoud van de gezondheid van de ogen. Met een watergehalte van 33% garanderen deze lenzen een comfortabele ervaring, zelfs voor gebruikers met gevoelige ogen.

Bovendien zijn de Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal lenzen voorzien van SmartShield-technologie waardoor vuil minder snel hecht aan het lensoppervlak, en de HydraGlyde-technologie, die zorgt voor een vochtige en comfortabele lenservaring. Deze eigenschappen verlengen de duurzaamheid en het comfort van de lenzen, die zijn ontworpen voor een draagtijd van 30 dagen.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal is hun capaciteit voor een naadloze overgang tussen verschillende optische zones. Dit betekent dat u moeiteloos kunt overschakelen tussen dichtbij, gemiddeld en ver zicht zonder enige vervorming. Kortom, de Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal lenzen van Alcon bieden een uitstekende oplossing voor de correctie van presbyopie, met een focus op maximaal comfort en ooggezondheid.

Draagtijd

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u