Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia - Vergelijk Prijzen

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia
(2)

Prijzen vergelijken van € 20,33 tot € 34,31.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 20,33 tot € 34,31. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 16,29 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 20,33 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 20,33 en de hoogste is € 34,31. Bespaar tot 41%.

Koop Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Samfilcon A
 • Watergehalte
  46 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  163 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.5
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Bausch + Lomb ULTRA voor Presbyopia contactlenzen zijn vervaardigd door Bausch + Lomb. Ze zijn gemaakt van Samfilcon A materiaal en bevatten 46% water. Dit silicone-hydrogel materiaal zorgt voor een uitzonderlijke doorlaatbaarheid van zuurstof, gemeten op 163 Dk/t, waardoor je ogen zich de hele dag door fris voelen.

Deze multifocale lenzen zijn ontworpen om uitstekende visie te bieden, dichtbij, ver en daartussen, met een naadloze overgang tussen deze drie afstanden. Ideaal dus als jij veel tijd doorbrengt voor een computer. De Bausch + Lomb ULTRA voor Presbyopia lenzen maken gebruik van de 3-Zone Progressive Design, waardoor ze vloeiend 3 optische zones combineren en zo een helder zicht bieden op korte, lange en middenafstand.

Daarnaast is de Bausch + Lomb ULTRA voor Presbyopia lens licht getint blauw, wat het hanteren van de lenzen gemakkelijker maakt. Met een draagtijd van 30 dagen, bieden deze lenzen langdurig comfort en scherp zicht, voor een makkelijke kijkervaring op alle afstanden.

Draagtijd

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u