SofLens Multi-Focal - Vergelijk Prijzen

SofLens Multi-Focal
(2)

Prijzen vergelijken van € 12,32 tot € 22,31.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 12,32 tot € 22,31. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 12,32 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 12,32 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 12,32 en de hoogste is € 22,31. Bespaar tot 45%.

Koop SofLens Multi-Focal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

SofLens Multi-Focal wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  SofLens Multi-Focal
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Polymacon B
 • Watergehalte
  38 %, 6 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  24 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -7 tot 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.5, 8.8
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

SofLens Multi-Focal is een reeks maandlenzen van de gerenommeerde fabrikant Bausch + Lomb. Deze lenzen zijn specifiek ontworpen om presbyopie, ook bekend als leeftijdsgebonden verziendheid, te corrigeren. Dit is een veelvoorkomend verschijnsel dat optreedt wanneer mensen de veertig benaderen, waardoor het moeilijker wordt om scherp te zien op zowel korte als lange afstanden.

De SofLens Multi-Focal lenzen zijn vervaardigd uit Polymacon B en hebben een watergehalte van 38,6%. Ze blinken uit in het bieden van scherp zicht op alle afstanden zonder dat er nodig is om zwaar te focussen. Het zijn technologisch geavanceerde contactlenzen die zorgen voor uitstekend draagcomfort. Ze zijn echter niet bedoeld voor verlengd dragen en moeten 's avonds voor het slapen gaan worden schoongemaakt en opgeborgen.

Deze lenzen kenmerken zich verder door hun unieke Natra-Sight Optics. Dit zorgt ervoor dat de overgang van dichtbij naar veraf kijken eenvoudig verloopt. Het gepatenteerde randontwerp draagt bij aan het comfort dat je de hele dag ervaart bij het dragen van de SofLens Multi-Focal lenzen.

Draagtijd

SofLens Multi-Focal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

SofLens Multi-Focal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

SofLens Multi-Focal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten