TopVue Premium for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

TopVue Premium for Astigmatism
(3)

Prijzen vergelijken van € 17,53 tot € 23,56.

De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 17,53 tot € 23,56. De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 17,53 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 17,53 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 1 winkel en verpakkingen van 1, 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 17,53 en de hoogste is € 23,56. Bespaar tot 26%.

Koop TopVue Premium for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

TopVue Premium for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 1, 3 of 6 contactlenzen.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Draagtijd

TopVue Premium for Astigmatism is een tweewekelijkse lens. Tweewekelijkse lenzen, ook bekend als 14-dagen lenzen, worden 14 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

TopVue Premium for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

TopVue Premium for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u