Air Optix Aqua Multifocal - Vergelijk Prijzen

Air Optix Aqua Multifocal
(4)

Prijzen vergelijken van € 14,66 tot € 20,66.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 14,66 tot € 20,66. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 14,66 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 14,66 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 3 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 14,66 en de hoogste is € 20,66. Bespaar tot 29%.

Koop Air Optix Aqua Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Air Optix Aqua Multifocal wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Air Optix Aqua Multifocal
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lotrafilcon B
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  138 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Air Optix Aqua Multifocal contactlenzen worden geproduceerd door Alcon. Ze zijn vervaardigd uit Lotrafilcon B en hebben een watergehalte van 33%. Deze multifocale lenzen zijn bedoeld voor een gebruik van 30 dagen.

Deze lenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met presbyopie en bieden, dankzij de Precision Transition Design-technologie, een helder zicht op alle afstanden. Bovendien is het AQUA Moisture System van de Air Optix Aqua Multifocal verantwoordelijk voor het bevochtigen en hydrateren van de lenzen, wat zorgt voor comfort gedurende het dragen.

Het is belangrijk te vermelden dat de Air Optix Aqua Multifocal lenzen niet meer geproduceerd worden. Gebruikers van deze lenzen kunnen echter zonder nieuw recept overstappen naar de nieuwere versie, de Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal lenzen.

Draagtijd

Air Optix Aqua Multifocal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Air Optix Aqua Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Air Optix Aqua Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u