Air Optix for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Air Optix for Astigmatism
(4)

Prijzen vergelijken van € 10,90 tot € 27,29.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 10,90 tot € 27,29. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 10,90 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 10,90 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 4 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 10,90 en de hoogste is € 27,29. Bespaar tot 60%.

Koop Air Optix for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Air Optix for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Air Optix for Astigmatism
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lotrafilcon B
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  110 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Air Optix voor Astigmatisme contactlenzen zijn gemaakt door Alcon van het materiaal Lotrafilcon B. Deze siliconen-hydrogel lenzen hebben een watergehalte van 33%, waardoor het draagcomfort wordt verhoogd. Ze zijn ontworpen om astigmatisme te corrigeren en bieden een uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid van 110 Dk/t voor gezondere ogen.

De lenzen worden gekenmerkt door hun maandelijkse vervangingsschema, wat betekent dat elke lens tot 30 dagen kan worden gebruikt. De Air Optix voor Astigmatisme contactlenzen zijn geen verlengde draaglenzen, en moeten elke nacht worden verwijderd en gereinigd. De lenzen zijn niet meer in productie, maar zijn nog steeds beschikbaar zolang de huidige voorraad strekt.

Alcon heeft ook een nieuwe versie van deze lenzen geïntroduceerd, de Air Optix Plus HydraGlyde voor Astigmatisme. Zowel de oude als de nieuwe versies van Air Optix voor Astigmatisme bieden een superieur comfort en helderheid voor mensen met astigmatisme.

Draagtijd

Air Optix for Astigmatism is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Air Optix for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Air Optix for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u