Air Optix Plus Hydraglyde - Vergelijk Prijzen

Air Optix Plus Hydraglyde
(2)

Prijzen vergelijken van € 8,63 tot € 19,33.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 8,63 tot € 19,33. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 7,94 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 8,63 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 8,63 en de hoogste is € 19,33. Bespaar tot 55%.

Koop Air Optix Plus Hydraglyde online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Air Optix Plus Hydraglyde wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Air Optix Plus Hydraglyde
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lotrafilcon B
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  138 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Air Optix Plus HydraGlyde contactlenzen, geproduceerd door Alcon, zijn innovatieve maandlenzen die gemaakt zijn van het materiaal Lotrafilcon B. Deze lenzen hebben een modern HydraGlyde Moisture Matrix dat consequent vocht levert aan het lensoppervlak voor de hele dag hydratatie.

Met een watergehalte van 33% en een zuurstofdoorlatendheid van 138 Dk/t, bieden ze optimaal comfort gedurende de dag. Opmerkelijk is de SmartShield technologie die een beschermende laag vormt om de opbouw van deposito's te voorkomen en zo een glad comfort te verzekeren bij elke knippering.

De Air Optix Plus HydraGlyde contactlenzen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik met maandelijkse vervanging. Na overleg met een opticien, kunnen ze voor maximaal zes nachten continu gedragen worden. Ze zijn echter niet bedoeld voor uitgebreid dragen.

Over het algemeen bieden de Air Optix Plus HydraGlyde een reeks voordelen, zoals hygiënisch comfort en vocht-rijke slijtage dankzij hun exclusieve technologieën en materialen. Zo dragen ze bij aan gezondere ogen en een helder zicht.

Draagtijd

Air Optix Plus Hydraglyde is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Air Optix Plus Hydraglyde heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u