Avaira Vitality Toric - Vergelijk Prijzen

Avaira Vitality Toric
(1)

Prijzen vergelijken van € 9,32 tot € 18,33.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 9,32 tot € 18,33. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 8,98 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 9,32 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 9,32 en de hoogste is € 18,33. Bespaar tot 49%.

Koop Avaira Vitality Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Avaira Vitality Toric wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Avaira Vitality Toric
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Fanfilcon A
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  90 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -10 tot 8
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.5
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Avaira Vitality Toric contactlenzen van producent CooperVision zijn bij uitstek een kwaliteitsoplossing voor de correctie van astigmatisme. Met een speciaal ontwerp dat continu comfort en verbeterde zichtkwaliteit bevordert, zijn deze maandlenzen een waardevolle optie voor gebruikers met astigmatisme.

Dankzij de unieke geoptimaliseerde Toric Lens Geometry™ passen de lenzen zich precies aan het oog aan en zorgen ze voor een stabiele en comfortabele pasvorm. Deze gestabiliseerde pasvorm maximaliseert het comfort tijdens het knipperen en de grote torische zone biedt een duidelijke visuele scherpte in een volledig voorschriftbereik.

De contactlenzen zijn gemaakt van Fanfilcon A, een geavanceerd siliconen-hydrogel materiaal dat bijdraagt aan de gezondheid van uw ogen en zorgt voor een uitstekende vochtigheid gedurende de dag. De lenzen hebben een hoog watergehalte van 55%, wat leidt tot een natuurlijke bevochtigbaarheid en hoge zuurstofdoorlaatbaarheid.

Deze perfect gehydrateerde lenzen helpen symptomen van droge ogen syndroom te verminderen en zorgen voor helder en helder zicht voor een volle 30 dagen. De Avaira Vitality Toric contactlenzen bieden dus een perfect samenspel tussen comfort en scherpte, wat ze tot een geweldige keuze maakt voor de correctie van astigmatisme.

Draagtijd

Avaira Vitality Toric is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Avaira Vitality Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Avaira Vitality Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u