Avaira Vitality - Vergelijk Prijzen

Avaira Vitality
(4)

Prijzen vergelijken van € 6,89 tot € 17,00.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 6,89 tot € 17,00. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 5,73 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 6,89 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 6,89 en de hoogste is € 17,00. Bespaar tot 59%.

Koop Avaira Vitality online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Avaira Vitality wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Avaira Vitality
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Fanfilcon A
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  110 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Avaira Vitality zijn maandlenzen vervaardigd door CooperVision. Deze lenzen zijn gemaakt van Fanfilcon A, een kwalitatief hoogwaardig siliconen-hydrogel materiaal. Ze zijn zacht, flexibel en bieden veel comfort voor de drager. Het hoge watergehalte van 55% zorgt voor een natuurlijke bevochtiging, waardoor de noodzaak voor extra bevochtigingsdruppels afneemt.

De unieke eigenschap van Avaira Vitality lenzen is dat ze de ogen optimaal laten ademen dankzij de hoogstaande zuurstofdoorlaatbaarheid van 110 Dk/t. Dit zorgt voor gezonde ogen, een comfortabele pasvorm en vermindert de symptomen van droge ogen. Al met al maakt dit Avaira Vitality een uitstekende lens voor een periode van 30 dagen.

Let op: Avaira Vitality lenzen zijn ontworpen voor correctie van bijziendheid en verziendheid. Het is altijd aan te raden om een nieuwe brilvoorschrift te krijgen voordat u overstapt op een ander type lenzen.

Draagtijd

Avaira Vitality is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Avaira Vitality heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u