Bausch + Lomb ULTRA - Vergelijk Prijzen

Bausch + Lomb ULTRA
(2)

Prijzen vergelijken van € 12,31 tot € 24,17.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 12,31 tot € 24,17. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 10,63 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 12,31 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 12,31 en de hoogste is € 24,17. Bespaar tot 49%.

Koop Bausch + Lomb ULTRA online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Bausch + Lomb ULTRA wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Bausch + Lomb ULTRA
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Samfilcon A
 • Watergehalte
  46 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  163 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.5, 8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Bausch + Lomb ULTRA contactlenzen zijn vervaardigd door Bausch + Lomb en gemaakt van Samfilcon A materiaal. Met een watergehalte van 46%, behoren deze lenzen tot de maandlenzen categorie en kunnen ze tot 30 dagen worden gebruikt.

Wat deze lenzen uniek maakt, is hun MoistureSeal-technologie, bijzonder nuttig voor mensen die vaak naar schermen kijken en daardoor minder knipperen. Dankzij deze technologie behouden ULTRA-lenzen 95% van hun vocht gedurende een volledige 16 uur, waardoor droogheid en ongemak aanzienlijk worden verminderd.

Een ander belangrijk kenmerk is hun hoge zuurstofdoorlatendheid (163 Dk/t), waarmee ze zich onderscheiden in de markt. Bausch + Lomb ULTRA lenzen zorgen voor een scherp zicht en langdurig draagcomfort, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

De lenzen worden bovendien geleverd met een lichte tint voor eenvoudige manipulatie. In de wereld van optometrie zijn Bausch + Lomb ULTRA lenzen een uitstekende keuze voor zowel de dagelijkse als af en toe contactlens drager.

Draagtijd

Bausch + Lomb ULTRA is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Bausch + Lomb ULTRA heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u