Clariti Multifocal - Vergelijk Prijzen

Clariti Multifocal
(2)

Prijzen vergelijken van € 14,30 tot € 22,50.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 14,30 tot € 22,50. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 12,50 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 14,30 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 3 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 14,30 en de hoogste is € 22,50. Bespaar tot 36%.

Koop Clariti Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Clariti Multifocal wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Clariti Multifocal
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  86 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -8 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Clariti Multifocal contactlenzen worden geproduceerd door CooperVision. De lenzen zijn gemaakt van Somofilcon A, een siliconen-hydrogel materiaal en bieden een hoog watergehalte van 56%. De lenzen stellen veel zuurstof beschikbaar voor het oog, met een zuurstofdoorlaatbaarheid van 86 Dk/t. Dit houdt uw ogen gezond en fris gedurende de dag.

Clariti Multifocal is speciaal ontworpen om presbyopie te corrigeren, een aandoening die vaak optreedt op latere leeftijd. De lenzen combineren verschillende optische zones om een perfect zicht te bereiken, zowel dichtbij als op afstand. Bovendien zijn de lenzen uitgerust met AquaGen technologie en de unieke WetLoc technologie. Deze technologieën zorgen voor continue bevochtiging tijdens het dragen van de lenzen, waardoor ze comfortabel blijven gedurende de hele dag.

In het algemeen zijn Clariti Multifocal lenzen een praktische en comfortabele optie met een breed scala aan recepten om uit te kiezen. De lenzen zijn ontworpen om een soepele visuele overgang tussen nabij en veraf zicht te bieden. Daarnaast hebben ze een asferische achterkant om een comfortabele pasvorm te garanderen. Kortom, Clariti Multifocal lenzen bieden optimaal comfort en behoud van de gezondheid van het hoornvlies.

Draagtijd

Clariti Multifocal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Clariti Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Clariti Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u