Clariti Toric - Vergelijk Prijzen

Clariti Toric
(2)

Prijzen vergelijken van € 13,00 tot € 20,83.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 13,00 tot € 20,83. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 11,32 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 13,00 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 3 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 13,00 en de hoogste is € 20,83. Bespaar tot 38%.

Koop Clariti Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Clariti Toric wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Clariti Toric
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  57 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Clariti Toric contactlenzen zijn maandelijkse lenzen die worden geproduceerd door CooperVision, specifiek ontworpen voor de correctie van astigmatisme. Deze lenzen bezitten niet alleen een normale sterktecorrectie, maar hebben ook een cilinder- en aswaarde. De lenzen, gemaakt van Somofilcon A, hebben een hoge zuurstofdoorlatendheid van 57 Dk/t en een watergehalte van 56%.

Clariti Toric-lenzen zorgen ervoor dat je ogen zich fris en gezond voelen, de hele dag door. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van AquaGen-technologie, een proces dat tijdens de productie wordt gebruikt om continu bevochtigbaarheid te garanderen. De lenzen van Clariti Toric behouden het vocht op natuurlijke wijze, waardoor ze comfortabel blijven gedurende de dag.

Daarnaast bieden Clariti Toric-lenzen een geoptimaliseerd ontwerp dat past bij de natuurlijke hydratatie van een gezond menselijk oog. Ze bevatten een hoger percentage water, essentieel voor het comfortabel dragen van de lenzen. De siliconen-hydrogel legt meer zuurstof vast en laat deze vrij komen op het hoornvlies, resulterend in gezondere ogen.

Clariti Toric maakt gebruik van geavanceerde Edge-technologie voor een ongelooflijk fijne lensrand, wat lensbewustzijn vermindert en comfort verbetert. Alles bij elkaar genomen, zorgen Clariti Toric-lenzen voor optimaal comfort en hoornvliesgezondheid.

Draagtijd

Clariti Toric is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Clariti Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Clariti Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u