Miru 1 Month Toric - Vergelijk Prijzen

Miru 1 Month Toric
(1)

Prijzen vergelijken van € 12,91 tot € 20,20.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 12,91 tot € 20,20. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 12,91 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 12,91 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 4 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 12,91 en de hoogste is € 20,20. Bespaar tot 36%.

Koop Miru 1 Month Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Miru 1 Month Toric wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Miru 1 Month Toric
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Menicon
 • Materiaal
  Asmofilcon A
 • Watergehalte
  40 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  161 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 4
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.menicon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Miru 1 Month Toric contactlenzen, geproduceerd door Menicon, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme die de voorkeur geven aan een maandelijks draagschema. Ze zijn gemaakt van Asmofilcon A, een siliconen-hydrogel dat zorgt voor een uitzonderlijk hoog zuurstofdoorlatendheid van 161 Dk/t.

Met een watergehalte van 40%, zijn deze lenzen ontworpen om gedurende 30 dagen te worden gedragen. Kenmerkend is de innovatieve MeniSilk™ en Nanogloss™ technologieën van Menicon die een perfect glad lensoppervlak creëren. Dit helpt om langdurige hydratatie te behouden en de ophoping van lipiden en eiwitafzettingen op de lenzen te verminderen.

De Miru 1 Month Toric lenzen zijn ook voorzien van binnenstebuiten indicatoren waardoor het hanteren en aanbrengen van de lens eenvoudiger is. Menicon heeft de '6' markering op de bovenkant van elke lens toegevoegd om de correcte positie aan te duiden.

Draagtijd

Miru 1 Month Toric is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Miru 1 Month Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Miru 1 Month Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u