Precision1 for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Precision1 for Astigmatism
(6)

Prijzen vergelijken van € 55,30 tot € 91,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 55,30 tot € 91,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 52,67 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 55,30 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 55,30 en de hoogste is € 91,88. Bespaar tot 40%.

Koop Precision1 for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Precision1 for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Precision1 for Astigmatism
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Verofilcon A
 • Watergehalte
  51 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  90 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -8 tot 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.5
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Precision1 voor Astigmatisme dagelijkse contactlenzen van de gerenommeerde fabrikant Alcon zijn ontworpen voor de correctie van astigmatisme. Ze zijn gemaakt van het materiaal Verofilcon A met een watergehalte van 51%, wat zorgt voor hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en dus veel comfort voor de gebruiker.

Deze torische lenzen, oftewel lenzen voor astigmatisme, gebruiken de geavanceerde SMART SURFACE®-technologie, waardoor de lenzen een hoog watergehalte hebben. De kern van de lens bestaat uit silicone-hydrogel materiaal, terwijl het oppervlak dat in contact komt met het gevoelige oogweefsel, gemaakt is van een klassieke hydrogel. Dit resulteert in uiterst comfortabele lenzen om te dragen.

Daarnaast presenteren Precision1 voor Astigmatisme lenzen een uniek Precision Balance 8/4 ontwerp dat zorgt voor uitstekende stabiliteit. Hierdoor blijft de lens de hele dag in de juiste positie en wordt irritatie tussen het ooglid en de lens geminimaliseerd. Hiervoor is er een markering op de lens aangebracht, wat zorgt voor een makkelijkere toepassing.

Ten slotte hebben deze lenzen een dagelijks vervangingsschema, wat algemeen wordt beschouwd als de gezondste manier om lenzen te dragen. De gebruiker begint elke dag met verse, steriele lenzen en gooit deze aan het einde van de dag weg. Geen wonder dat Precision1 voor Astigmatisme bekend staat om zijn hoge visuele scherpte en kwaliteit.

Draagtijd

Precision1 for Astigmatism is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Precision1 for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Precision1 for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 6 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten