Clariti 1 Day Toric - Vergelijk Prijzen

Clariti 1 Day Toric
(2)

Prijzen vergelijken van € 56,67 tot € 81,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 56,67 tot € 81,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 49,50 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 56,67 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 56,67 en de hoogste is € 81,88. Bespaar tot 31%.

Koop Clariti 1 Day Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Clariti 1 Day Toric wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Clariti 1 Day Toric
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  57 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 4
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Clariti 1 Day Toric contactlenzen zijn dagelijkse siliconen-hydrogel contactlenzen van CooperVision. Deze lenzen zijn vervaardigd uit Somofilcon A en hebben een watergehalte van 56%. Ze zijn specifiek ontworpen om astigmatisme te corrigeren en staan bekend om hun unieke WetLoc-technologie.

De WetLoc-technologie zorgt ervoor dat deze lenzen natuurlijk gehydrateerd blijven, zodat ze de hele dag comfortabel aanvoelen, terwijl ze een scherp zicht en hoog draagcomfort bieden. Het vochtcomponent wordt gelijkmatig over het lensoppervlak verdeeld en imiteert de natuurlijke hydratatietoestand van een gezond menselijk oog.

Compared to hydrogel lenses, siliconen-hydrogel lenzen van Clariti 1 Day Toric zijn een gezonder alternatief. Ze geven meer zuurstof vrij aan het hoornvlies wat zorgt voor gezondere ogen. Met een zuurstofdoorlaatbaarheid van 57 Dk/t, bieden deze lenzen zelfs drie keer meer zuurstofdoorlaatbaarheid dan de gebruikelijke hydrogel overnachtingslenzen, waardoor 100% zuurstofverzadiging van het hoornvlies onder de lens mogelijk is.

Draagtijd

Clariti 1 Day Toric is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Clariti 1 Day Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Clariti 1 Day Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u