1-Day Acuvue Moist for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
(3)

Prijzen vergelijken van € 41,30 tot € 93,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 41,30 tot € 93,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).
Toon prijs voor
Verpakkingsgroottes

let op: sommige links kunnen gesponsord zijn.

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 38,43 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 41,30 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 41,30 en de hoogste is € 93,88. Bespaar tot 56%.

Koop 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Etafilcon A
 • Watergehalte
  58 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  24 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.5
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism contactlenzen zijn dagelijkse torische lenzen, vervaardigd door Johnson & Johnson. Deze lenzen zijn gemaakt van het materiaal Etafilcon A en bieden een watergehalte van 58%, wat zorgt voor een comfortabele lenservaring.

Deze lenzen zijn specifiek ontworpen voor mensen met astigmatisme, een veel voorkomende oogaandoening die vervormd zicht veroorzaakt. Met een indrukwekkend zuurstofdoorlaatbaarheidscijfer van 24 Dk/t, laten deze lenzen voldoende zuurstof naar je ogen door voor een gezond en fris gevoel.

Wat deze lenzen onderscheiden, is de exclusieve LACREON-technologie van Johnson & Johnson. Deze technologie houdt een vochtinbrengend bestanddeel vast in de lens gedurende de gehele dag, wat bijzonder nuttig is voor vermoeide ogen.

Let op, de 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism-lenzen zijn niet bedoeld voor langetermijngebruik. Zoals de naam al suggereert, zijn deze lenzen ontworpen voor eenmalig gebruik en moeten ze aan het einde van elke dag worden weggegooid.

Draagtijd

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u