TOTAL30 for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

TOTAL30 for Astigmatism
(2)

Prijzen vergelijken van € 19,97 tot € 31,96.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 19,97 tot € 31,96. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 18,93 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 19,97 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 19,97 en de hoogste is € 31,96. Bespaar tot 38%.

Koop TOTAL30 for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

TOTAL30 for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  TOTAL30 for Astigmatism
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lehfilcon A
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  123 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -10 tot 8
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Alcon's TOTAL30 voor Astigmatisme contactlenzen zijn gemaakt van Lehfilcon A materiaal, specifiek ontworpen om astigmatisme te corrigeren. Deze maandlenzen zijn bijzonder vanwege hun watergradiënt technologie, met 55% watergehalte in de kern en bijna 100% aan het oppervlak, wat zorgt voor uitzonderlijk draagcomfort.

De lenzen zijn voorzien van de Precision Balance 8/4 ontwerptechnologie, waarmee ze stabiel blijven en hun positie gedurende de dag behouden. Dit ontwerp minimaliseert ook het contact tussen het ooglid en de lens om irritatie te verminderen en een uitstekende gezichtsscherpte te garanderen. Een extra functie is de 6-uurs merkteken, wat helpt bij de juiste toepassing van de lenzen.

Daarnaast gebruikt Alcon's TOTAL30 voor Astigmatisme de Celligent technologie. Deze helpt bacteria en lipid-adhesie te verminderen om de lenzen de hele maand schoon te houden. Polymer nanovezels op het oppervlak van de lenzen weerstaan bacteriemoleculen, wat resulteert in aanzienlijk minder biofilmvorming.

De lenzen zijn gemaakt van silicone-hydrogel, een van de gezondste materialen voor contactlenzen. Het verhoogde zuurstofdoorlaatbaarheidscijfer (123 Dk/t) zorgt ervoor dat je ogen 'ademen' en er volledig natuurlijk uitzien. De TOTAL30 voor Astigmatisme lenzen bieden u dus niet alleen een beter zicht, maar ook een comfortabele en gezonde lenservaring.

Draagtijd

TOTAL30 for Astigmatism is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

TOTAL30 for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

TOTAL30 for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u