1-Day Acuvue TruEye - Vergelijk Prijzen

1-Day Acuvue TruEye
(2)

Prijzen vergelijken van € 38,98 tot € 75,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 38,98 tot € 75,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 38,98 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 38,98 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 4 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 38,98 en de hoogste is € 75,88. Bespaar tot 49%.

Koop 1-Day Acuvue TruEye online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

1-Day Acuvue TruEye wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  1-Day Acuvue TruEye
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Narafilcon A
 • Watergehalte
  46 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  118 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.5, 9
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

1-Day Acuvue TruEye contactlenzen, geproduceerd door Johnson & Johnson, zijn de eerste dagelijkse wegwerplenzen ter wereld gemaakt van siliconen hydrogel materiaal. Deze lenzen zijn gemaakt van Narafilcon A-materiaal, wat een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid biedt. Ze worden ook geleverd met de gepatenteerde HYDRACLEAR hydraterende technologie.

Met een watergehalte van 46% zorgen de 1-Day Acuvue TruEye-lenzen voor comfort gedurende de hele dag, waardoor ze ideaal zijn voor personen met droge ogen. Ze zijn ontworpen voor een dagelijks gebruik met een zuurstofdoorlaatbaarheid van 118 Dk/t. Hoewel deze lenzen niet bedoeld zijn voor continu dragen, bieden ze toch een comfortabele en gezonde keuze voor wie het gemak en de frisheid van dagelijkse wegwerplenzen wenst.

1-Day Acuvue TruEye heeft ook een handige binnen-buiten-indicator om het inbrengen gemakkelijker te maken. Ze zijn de ideale keuze voor diegenen die ooggezondheid vooropstellen en elke dag het gevoel van nieuwe lenzen willen ervaren.

Draagtijd

1-Day Acuvue TruEye is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

1-Day Acuvue TruEye heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u