Dailies Total1 - Vergelijk Prijzen

Dailies Total1
(2)

Prijzen vergelijken van € 49,13 tot € 79,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 49,13 tot € 79,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 38,52 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 49,13 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 49,13 en de hoogste is € 79,88. Bespaar tot 38%.

Koop Dailies Total1 online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies Total1 wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies Total1
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Delefilcon A
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  156 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 6
 • Diameter
  14.1
 • BC
  8.5
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Dailies Total1 zijn dagelijkse silicone hydrogel contactlenzen geproduceerd door Alcon. Gemaakt van Delefilcon A, bevatten deze lenzen een watergehalte van 33%. Deze lenzen hebben een uniek design waarin vocht gelijkmatig over de kern, voor- en achterkant van de lens verdeelt wordt. Het productieproces combineert klassiek hydrogelmateriaal, met een hoge waterinhoud, met silicone-hydrogel wat zorgt voor de benodigde zuurstofdoorlaatbaarheid naar het hoornvlies. Deze combinatie van kwalitatieve materialen zorgt voor langdurige hydratatie en comfort.

Gecreëerd als een daglens, wordt Dailies Total1 simpelweg elke dag vervangen. Dit betekent dat er geen reinigings- of opslagprocedures nodig zijn. De silicone hydrogelkern, die 33% water bevat, biedt voldoende zuurstoftoegang. Daarnaast is het lensoppervlak dat in contact komt met de zachte en gevoelige weefsels van het oog gemaakt van een klassieke hydrogel met ook een hoge waterinhoud.

Wat Dailies Total1 echt onderscheidt, is het unieke SmarTears-technologie. Deze technologie adapteert een ingrediënt dat gelijkaardig is aan natuurlijke tranen, wat bijdraagt aan de stabilisatie van de traanfilm door het verminderen van vochtverdamping. Dit levert constante hydratatie op en helpt om droge ogen te voorkomen, waardoor deze lenzen zelfs na lange draagtijden comfortabel blijven.

Draagtijd

Dailies Total1 is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Dailies Total1 heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u