SofLens Daily Disposable - Vergelijk Prijzen

SofLens Daily Disposable
(3)

Prijzen vergelijken van € 19,00 tot € 44,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 19,00 tot € 44,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 17,33 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 19,00 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 19,00 en de hoogste is € 44,00. Bespaar tot 57%.

Koop SofLens Daily Disposable online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

SofLens Daily Disposable wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  SofLens Daily Disposable
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Hilafilcon B
 • Watergehalte
  59 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  19 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -9 tot 6.5
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De SofLens Daily Disposable contactlenzen, geproduceerd door Bausch + Lomb, zijn gemaakt van het materiaal Hilafilcon B en hebben een watergehalte van 59%. Deze lenzen combineren het comfort van het dagelijks vervangen met de voordelen van verbeterde optische technologieën.

Zoals vermeld in beide productbeschrijvingen, zijn deze lenzen uitgerust met een asferisch ontwerp voor verbeterde visuele prestaties. Ze zorgen voor een scherp, helder zicht, zelfs in omstandigheden met weinig licht, vanwege deze speciale ontwerpfunctie.

Beide beschrijvingen benadrukken ook het uitstekende comfort van SofLens Daily Disposable lenzen. Dankzij het dunne lensontwerp en de ComfortMoist Technologie zorgen deze lenzen voor continue hydratatie, wat bijdraagt aan een langdurig comfort vanaf het inbrengen tot het moment van verwijderen.

Samengevat zijn de SofLens Daily Disposable lenzen een uitstekende optie voor draagcomfort en kwaliteit. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar de hygiëne van dagelijks vervangbare lenzen en de verbeterde optische prestaties van een asferisch lensontwerp.

Draagtijd

SofLens Daily Disposable is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

SofLens Daily Disposable heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten