Proclear 1 Day - Vergelijk Prijzen

Proclear 1 Day
(3)

Prijzen vergelijken van € 25,30 tot € 51,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 25,30 tot € 51,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 22,91 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 25,30 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 25,30 en de hoogste is € 51,88. Bespaar tot 51%.

Koop Proclear 1 Day online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear 1 Day wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Proclear 1 Day
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Omafilcon A
 • Watergehalte
  60 %, 62 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  28 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Proclear 1 Day contactlenzen worden gefabriceerd door CooperVision. Ze zijn gemaakt van het materiaal Omafilcon A, wat bekend staat voor zijn uitstekende draagcomfort en hoge watergehalte van 60% tot 62%. Ze zijn ontworpen om slechts voor één dag te dragen en hebben geen uitgebreid draagvermogen.

Dit type lens heeft een zuurstofdoorlaatbaarheid van 28 Dk/t, wat betekent dat ze je ogen laten ademen, een essentieel kenmerk voor daglenzen. Wat hun specifieke kenmerken betreft, ze etaleren een verbeterde tolerantie, mogelijk gemaakt door een geavanceerde technologie, en zijn specifiek ontworpen voor comfort gedurende de hele dag. In feite is Proclear 1 Day meerdere malen geroemd om hun uitzonderlijk comfort voor mensen die langere uren lenzen dragen.

Ondanks dat ze dagelijks worden vervangen, is er geen tekort aan hoogwaardige designfunctionaliteit met Proclear 1 Day. Ze hebben net zoals andere lenzen een asferisch frontoppervlak en een nieuw ontworpen achteroppervlak en randen. Dit alles draagt bij aan de algehele prestaties en de hoogst mogelijke draagcomfort die deze lenzen bieden.

Draagtijd

Proclear 1 Day is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Proclear 1 Day heeft een gemiddelde beoordeling van 3,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u