Dailies AquaComfort Plus - Vergelijk Prijzen

Dailies AquaComfort Plus
(2)

Prijzen vergelijken van € 25,65 tot € 54,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 25,65 tot € 54,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).
Toon prijs voor
Verpakkingsgroottes

let op: sommige links kunnen gesponsord zijn.

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 25,65 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 25,65 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 25,65 en de hoogste is € 54,00. Bespaar tot 52%.

Koop Dailies AquaComfort Plus online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies AquaComfort Plus wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies AquaComfort Plus
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Nelfilcon A
 • Watergehalte
  69 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  26 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -15 tot 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Alcon's Dailies AquaComfort Plus zijn dagelijkse contactlenzen gemaakt van het materiaal Nelfilcon A, gekend voor zijn bijzonder hoge watergehalte (69%). Deze lenzen zijn ontworpen voor de correctie van bijziendheid en verziendheid en zorgen voor een uitzonderlijk draagcomfort.

Een uniek kenmerk van deze lenzen is het gebruik van drie hydraterende stoffen. Ten eerste bevat de blisterverpakking een HPMC smeermiddel dat onmiddellijk comfort biedt bij het inzetten van de lens. Ten tweede is er een PVA vochtabsorberend middel dat gedurende de dag vocht vrijgeeft met elke knippering. Ten slotte minimaliseert een natmakend PEG-agentschap de wrijving tussen de lens en het ooglid, wat bijdraagt tot een hoog draagcomfort.

De Dailies AquaComfort Plus lenzen bieden niet alleen hoogwaardig draagcomfort, maar ook een verhoogde visuele scherpte. Tegelijkertijd zijn deze lenzen bijzonder gebruiksvriendelijk, dankzij de tweekleurige tint voor eenvoudige hantering.

Al met al zijn Dailies AquaComfort Plus lenzen een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar dagelijkse wegwerplenzen die een optimale hydratatie en superieure prestaties bieden.

Draagtijd

Dailies AquaComfort Plus is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Dailies AquaComfort Plus heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u