Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
(4)

Prijzen vergelijken van € 42,63 tot € 97,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 42,63 tot € 97,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 38,47 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 42,63 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 42,63 en de hoogste is € 97,88. Bespaar tot 56%.

Koop Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  121 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.5, 9
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe zijn siliconen-hydrogel contactlenzen geproduceerd door Johnson & Johnson. Vervaardigd uit het materiaal Senofilcon A, bieden ze een watergehalte van 38%. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de lenzen bijzonder comfortabel zijn, zelfs voor degenen met gevoelige ogen of allergieën.

De HydraLuxe technologie in de Acuvue Oasys 1-Day lenzen bevat moleculen die sterk lijken op natuurlijke menselijke tranen. Deze moleculen zijn ingebed in het lensmateriaal, waardoor de lenzen effectiever hydrateren dan lenzen waarbij de bevochtigingsmiddelen alleen aan de oppervlakte aanwezig zijn. Dit zorgt voor een gezonde en comfortabele pasvorm, en vermindert symptomen van droge ogen.

Dankzij de zachte oppervlakte van de lenzen en de geoptimaliseerde oplossing in de blisterverpakking, voelen ze comfortabel aan vanaf het moment dat je ze in doet. De lenzen hebben ook een lichtblauwe tint voor gemakkelijkere hantering en een binnenstebuiten indicator. Met een zuurstofdoorlatendheid van 121 Dk/t benadrukt Acuvue Oasys 1-Day hun commitment aan de gezondheid van je ogen.

Als eenmalige lenzen zijn ze de gezondste optie voor lensdragers, omdat het gebruik van een nieuw paar lenzen elke dag het risico op onaangename infecties verlaagt. Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe lenzen bieden superieur draagcomfort en gezonde ogen, dag na dag.

Draagtijd

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe heeft een gemiddelde beoordeling van 4,8 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u