Acuvue Vita - Vergelijk Prijzen

Acuvue Vita
(3)

Prijzen vergelijken van € 9,68 tot € 19,67.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 9,68 tot € 19,67. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 8,50 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 9,68 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 9,68 en de hoogste is € 19,67. Bespaar tot 51%.

Koop Acuvue Vita online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Vita wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Vita
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon C
 • Watergehalte
  41 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  147 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.4, 8.8
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Vita maandlenzen zijn innovatieve siliconen-hydrogel contactlenzen vervaardigd door Johnson & Johnson. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en worden elke maand vervangen. De lenzen zijn gemaakt van het materiaal Senofilcon C en hebben een watergehalte van 41%.

Acuvue Vita-lenzen zijn niet bedoeld voor verlengd gebruik en hebben een zuurstofdoorlaatbaarheid van 147 Dk/t. Ze bieden een uitzonderlijk draagcomfort dankzij de geavanceerde HydraMax™ Technologie die hydratatie maximaliseert en behoudt, en zorgt voor maximaal comfort gedurende de hele maand, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Bovendien zorgt het unieke EDGE INFINITY™ ontwerp van de lenzen voor gladde, afgeschuinde randen waardoor wrijving en irritatie veroorzaakt door knipperen tot een minimum worden beperkt. Deze kenmerken maken de Acuvue Vita de ideale keuze voor een normale lenstype dat een maand meegaat.

Draagtijd

Acuvue Vita is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Acuvue Vita heeft een gemiddelde beoordeling van 4,3 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u