PureVision 2 HD - Vergelijk Prijzen

PureVision 2 HD
(4)

Prijzen vergelijken van € 8,33 tot € 17,65.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 8,33 tot € 17,65. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 8,23 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 8,33 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 8,33 en de hoogste is € 17,65. Bespaar tot 53%.

Koop PureVision 2 HD online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

PureVision 2 HD wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  PureVision 2 HD
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Balafilcon A
 • Watergehalte
  36 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  130 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

PureVision 2 HD contactlenzen, vervaardigd door Bausch + Lomb, zijn gemaakt van Balafilcon A materiaal en hebben een watergehalte van 36%. Deze lenzen onderscheiden zich door hun hoog zuurstofdoorlatendheid van 130 Dk/t, wat bijdraagt aan gezondere ogen en ultiem comfort, zelfs bij verzwaard gebruik.

De PureVision 2 HD kennen een geavanceerde ComfortMoist technologie, die een rijke vochtigheid aan het oppervlak van de lens toevoegt. Ondanks hun uitzonderlijke dunheid, bieden ze onovertroffen comfort gedurende de hele dag en zijn gemakkelijk hanteerbaar. Het asferisch oppervlak garandeert ook een scherp en helder zicht, zelfs bij weinig licht, waardoor het uitermate geschikt is voor bestuurders, studenten of sporters.

Wanneer je toestemming hebt van een oogspecialist, kunnen deze lenzen continu worden gedragen tot maximaal 30 dagen. Al met al, de PureVision 2 HD bieden een superieure draagervaring voor degenen die zich richten op comfort en visuele helderheid.

Draagtijd

PureVision 2 HD is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

PureVision 2 HD heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u