Biofinity - Vergelijk Prijzen

Biofinity
(3)

Prijzen vergelijken van € 7,33 tot € 20,00.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 7,33 tot € 20,00. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 6,49 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 7,33 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 7,33 en de hoogste is € 20,00. Bespaar tot 63%.

Koop Biofinity online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biofinity wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biofinity
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Comfilcon A
 • Watergehalte
  48 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  160 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Biofinity contactlenzen, geproduceerd door CooperVision, staan bekend om hun indrukwekkende combinatie van hoge waterinhoud en bovengemiddelde zuurstofdoorlaatbaarheid. Deze maandlenzen zijn gemaakt van het materiaal Comfilcon A, dat zorgt voor langdurige vochtigheid waardoor uw ogen de hele dag door fris en gezond aanvoelen.

Deze lenzen maken gebruik van de uitzonderlijke Aquaform® technologie die het water in de lens vasthoudt, wat zorgt voor zachte, flexibele lenzen die goed ademen. Met een watergehalte van 48% en een zuurstofdoorlaatbaarheid van 160 Dk/t, bieden Biofinity lenzen topcomfort en optimale gezondheid voor je ogen.

Met hun geavanceerd ontwerp, kunnen Biofinity lenzen dagelijks gedragen worden maar zijn ze ook geschikt voor continu dragen tot 30 dagen en 29 nachten, na goedkeuring van een oogzorgspecialist. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat deze draagmethode altijd eerst door een specialist moet worden goedgekeurd.

Draagtijd

Biofinity is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Biofinity heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten