SofLens 59 - Vergelijk Prijzen

SofLens 59
(3)

Prijzen vergelijken van € 3,98 tot € 10,00.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 3,98 tot € 10,00. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 3,96 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 3,98 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 3,98 en de hoogste is € 10,00. Bespaar tot 60%.

Koop SofLens 59 online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

SofLens 59 wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  SofLens 59
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Hilafilcon B
 • Watergehalte
  59 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  22 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De SofLens 59 contactlenzen van Bausch + Lomb zijn gemaakt van Hilafilcon B-materiaal. Dit is een type hydrogel die een hoge waterretentie mogelijk maakt. Met een watergehalte van maar liefst 59% behouden deze lenzen voldoende vocht om het ophopen van vuil en afzettingen te weerstaan.

De lenzen zijn niet bedoeld voor verlengd dragen, maar voor dagelijks gebruik met maandelijkse vervanging. Dat draagt bij aan het comfort van de drager. De lenzen zijn in het bijzonder ontworpen om een helder zicht en uitstekend comfort te bieden, dankzij het gebruik van het Hilafilcon B materiaal. Dit materiaal combineert top prestaties en visuele scherpte.

Daarnaast beschikken de SofLens 59 contactlenzen van Bausch + Lomb over een zuurstofdoorlaatbaarheid van 22 Dk/t. Hierdoor kan er voldoende zuurstof bij de ogen komen, wat bijdraagt aan het draagcomfort. De lenzen kunnen tot 30 dagen gedragen worden, mits ze elke nacht worden verwijderd, gereinigd en opgeborgen.

Draagtijd

SofLens 59 is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

SofLens 59 heeft een gemiddelde beoordeling van 4,3 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten