Bausch + Lomb ULTRA One Day - Vergelijk Prijzen

Bausch + Lomb ULTRA One Day
(4)

Prijzen vergelijken van € 55,04 tot € 75,98.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 55,04 tot € 75,98. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 48,73 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 55,04 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 55,04 en de hoogste is € 75,98. Bespaar tot 28%.

Koop Bausch + Lomb ULTRA One Day online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Bausch + Lomb ULTRA One Day wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Bausch + Lomb ULTRA One Day
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Kalifilcon A
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  134 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Bausch + Lomb ULTRA One Day contactlenzen worden vervaardigd door Bausch + Lomb. Deze ééndaagse lenzen zijn gemaakt van Kalifilcon A-materiaal en hebben een watergehalte van 55%. Dit maakt ze zeer comfortabel en bevorderlijk voor de gezondheid van uw ogen.

Bausch + Lomb ULTRA One Day-lenzen zijn uitgerust met MoistureSeal-technologie die zorgt voor een hoog vochtniveau dankzij de hydrofiele ingrediënten. Daarnaast bevat het silicone-hydrogel materiaal zelf 55% water en behoudt, dankzij de MoistureSeal-technologie, 96% van al zijn vocht, zelfs na 16 uur dragen van de lenzen.

De ComfortFeel-technologie draagt ​​bij aan het comfort door ingrediënten vrij te geven die het traanfilm verrijken en stabiliseren. Deze bestaan ​​voornamelijk uit hydraterende ingrediënten, osmoprotectants en elektrolyten - allemaal stoffen die bijdragen aan het behoud van de traanfilm in perfecte conditie.

Bovendien hebben Bausch + Lomb ULTRA One Day-lenzen hoogwaardige optische eigenschappen. Uw zicht wordt perfect gecorrigeerd, zowel tijdens een heldere dag als wanneer de zichtbaarheid laag is. Deze lenzen elimineren onaangename sferische afwijkingen en zorgen voor een scherp zicht, zelfs tijdens het rijden in het donker.

Ten slotte hebben de lenzen een lichte blauwe tint, wat het hanteren van de lenzen vergemakkelijkt. Bausch + Lomb ULTRA One Day-lenzen zijn wegwerpdaglenzen die geen verzorging vereisen. Aan het eind van de dag gooit u de lenzen gewoon weg en begint de volgende dag met een fris nieuw paar.

Draagtijd

Bausch + Lomb ULTRA One Day is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Bausch + Lomb ULTRA One Day heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u