Live Daily Disposable - Vergelijk Prijzen

Live Daily Disposable
(3)

Prijzen vergelijken van € 32,60 tot € 53,90.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 32,60 tot € 53,90. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 28,70 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 32,60 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 32,60 en de hoogste is € 53,90. Bespaar tot 40%.

Koop Live Daily Disposable online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Live Daily Disposable wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Live Daily Disposable
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  86 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -10 tot 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Live Daily Disposable contactlenzen, vervaardigd door CooperVision, zijn gemaakt van het materiaal Somofilcon A. De lenzen bevatten 56% water en zijn ontworpen voor de correctie van bijziendheid en verziendheid. Ze zijn bijzonder geschikt voor mensen met een actieve levensstijl of voor degenen die waarde hechten aan gemak.

Deze siliconen-hydrogel contactlenzen zijn een van de gezondste lensmaterialen die momenteel beschikbaar zijn. Ze laten je ogen ademen en bieden de hele dag door langdurig comfort. De hoge waterinhoud zorgt voor de perfecte hydratatie voor je ogen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over droge ogen.

Dankzij de gepatenteerde AquaGen-technologie houden Live Daily Disposable lenzen op natuurlijke wijze watermoleculen aan de lens en binnen het volledige volume van het materiaal vast. Dit zorgt voor een optimale bevochtigbaarheid en gedurende de hele dag hoog draagcomfort. De zuurstofdoorlaatbaarheid van deze lenzen is 86 Dk/t. Ze zijn ideaal voor reizen en sporten, omdat er geen behoefte is aan lensverzorging of extra accessoires.

Draagtijd

Live Daily Disposable is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Live Daily Disposable heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten