MyDay daily disposable - Vergelijk Prijzen

MyDay daily disposable
(4)

Prijzen vergelijken van € 39,45 tot € 73,90.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 39,45 tot € 73,90. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 35,87 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 39,45 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 39,45 en de hoogste is € 73,90. Bespaar tot 47%.

Koop MyDay daily disposable online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

MyDay daily disposable wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  MyDay daily disposable
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Stenfilcon A
 • Watergehalte
  54 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  100 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

MyDay dag wegwerp contactlenzen zijn gefabriceerd door CooperVision en gemaakt van Stenfilcon A. Deze siliconen hydrogel contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor correctie van bijziendheid en verziendheid, en bieden uitstekend draagcomfort.

De lenzen bieden een optimale zuurstofdoorlaatbaarheid van 100 Dk/t dankzij de Smart Silicone technologie. Deze innovatieve technologie combineert materialen op een unieke manier waardoor het water in de lens wordt vastgehouden en zorgt voor een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid terwijl de lenzen vochtig, zacht en flexibel blijven.

MyDay dag wegwerp contactlenzen bevatten een geavanceerd asferisch lensontwerp voor een natuurlijk gevoel en een zeer ademend materiaal dat meer zuurstof naar het oog transporteert voor heldere, witte ogen. Bovendien hebben ze een glad lensoppervlak en afgeronde randen, waardoor ze heel gemakkelijk in te zetten en uit te nemen zijn.

Dankzij het watergehalte van 54% en de efficiënte wijze waarop siliconen worden gebruikt in Smart Silicone, bieden deze lenzen meer ruimte voor andere natuurlijk hydrofiele componenten die de lenzen bevochtigen. Dit resulteert in een verhoogde visuele scherpte.

Samenvattend, MyDay dag wegwerp zijn goed afgeronde dagelijkse contactlenzen, en een van de gezondste materialen die momenteel verkrijgbaar zijn voor de productie van contactlenzen.

Draagtijd

MyDay daily disposable is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

MyDay daily disposable heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u