TopVue Air - Vergelijk Prijzen

TopVue Air
(4)

Prijzen vergelijken van € 6,26 tot € 7,98.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 6,26 tot € 7,98. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).
Toon prijs voor
Verpakkingsgroottes

let op: sommige links kunnen gesponsord zijn.

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 6,26 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 6,26 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 1 winkel en verpakkingen van 1 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 6,26 en de hoogste is € 7,98. Bespaar tot 22%.

Koop TopVue Air online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

TopVue Air wordt verkocht in dozen met 1 of 6 contactlenzen.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Draagtijd

TopVue Air is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

TopVue Air heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten