1-Day Acuvue Moist - Vergelijk Prijzen

1-Day Acuvue Moist
(2)

Prijzen vergelijken van € 32,99 tot € 66,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 32,99 tot € 66,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 27,39 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 32,99 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 32,99 en de hoogste is € 66,00. Bespaar tot 50%.

Koop 1-Day Acuvue Moist online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

1-Day Acuvue Moist wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  1-Day Acuvue Moist
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Etafilcon A
 • Watergehalte
  58 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  33 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.5, 9
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De 1-Day Acuvue Moist contactlenzen van Johnson & Johnson zijn gemaakt van Etafilcon A materiaal en hebben een watergehalte van 58%. Deze lenzen zijn speciaal ontwikkeld om dagelijks te dragen en zijn bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van droge of rode ogen. Ze zijn niet bedoeld om 's nachts te dragen.

De 1-Day Acuvue Moist lenzen zijn uniek door hun gebruik van LACREON-technologie. Deze innovatieve technologie zorgt voor een hydraterende stof die in het lensmateriaal zelf is ingebed, waardoor de lenzen de hele dag door comfortabel blijven. Het hoge watergehalte van de lenzen draagt ook bij aan dit comfort.

Naast comfort, biedt de 1-Day Acuvue Moist een goede zuurstofdoorlaatbaarheid van 33 Dk/t, wat bijdraagt aan de gezondheid van uw ogen. Houd er echter rekening mee dat deze lenzen bedoeld zijn voor dagelijks gebruik, wat betekent dat u elke dag een nieuw paar moet aanbrengen voor het beste resultaat en de hoogste hygiëne.

Draagtijd

1-Day Acuvue Moist is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

1-Day Acuvue Moist heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u