1-Day Acuvue Moist Multifocal - Vergelijk Prijzen

1-Day Acuvue Moist Multifocal
(2)

Prijzen vergelijken van € 47,58 tot € 107,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 47,58 tot € 107,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).
Toon prijs voor
Verpakkingsgroottes

let op: sommige links kunnen gesponsord zijn.

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 41,49 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 47,58 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 47,58 en de hoogste is € 107,88. Bespaar tot 56%.

Koop 1-Day Acuvue Moist Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

1-Day Acuvue Moist Multifocal wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Etafilcon A
 • Watergehalte
  58 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  26 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De 1-Day Acuvue Moist Multifocal contactlenzen zijn ontworpen door Johnson & Johnson. Deze lenzen zijn vervaardigd uit Etafilcon A en hebben een watergehalte van 58%, wat bijdraagt aan een aangename draagervaring.

Deze multifocale contactlenzen zijn specifiek ontworpen voor gebruikers met presbyopie en bieden zicht op zowel korte, middellange als lange afstand. De 1-Day Acuvue Moist Multifocal lenzen beschikken over een uniek ontwerp dat ze stabiel houdt op het oog, ongeacht de verandering in pupilvergrotende omstandigheden.

1-Day Acuvue Moist Multifocal lenzen zijn uitzonderlijk dun, gemaakt van een zacht en flexibel materiaal dat een voldoende hoeveelheid zuurstof doorlaat naar het oppervlak van uw ogen en een hoog comfortniveau garandeert. Samen met de LACREON-technologie zorgen deze factoren voor een gevoel van frisheid en hydratatie gedurende de hele dag.

Ondanks hun dunte en flexibiliteit behouden de lenzen een consistente zuurstofdoorlaatbaarheid van 26 Dk/t, wat belangrijk is voor het behoud van gezonde ogen. Kortom, de 1-Day Acuvue Moist Multifocal is een uitstekende keuze voor dagelijkse multifocale lenzen.

Draagtijd

1-Day Acuvue Moist Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

1-Day Acuvue Moist Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

1-Day Acuvue Moist Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u