Acuvue Oasys Max 1-Day - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys Max 1-Day
(2)

Prijzen vergelijken van € 61,20 tot € 96,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 61,20 tot € 96,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 61,20 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 61,20 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 61,20 en de hoogste is € 96,00. Bespaar tot 36%.

Koop Acuvue Oasys Max 1-Day online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys Max 1-Day wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys Max 1-Day
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  121 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -8 tot 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys Max 1-Day contactlenzen, geproduceerd door Johnson & Johnson, zijn daglenzen van een hoogwaardig silicone-hydrogel materiaal, Senofilcon A, met een watergehalte van 38%. De lenzen zijn speciaal ontworpen voor comfort gedurende de hele dag, ideaal voor diegene die veel tijd besteden aan het werken met digitale apparaten.

De lenzen zijn onderscheidend door hun OptiBlue™ Light Filter-technologie, die tot 60% van het blauw-violette licht met een golflengte van 380-450 mn filtert. Dit waarborgt een perfecte visuele helderheid onder alle lichtomstandigheden. Bovendien beschikken de lenzen over de innovatieve TearStable™-technologie, die helpt om vocht in het lensmateriaal te vergrendelen, waardoor de lenzen de hele dag door comfortabel en vochtig blijven.

Een andere belangrijke eigenschap van de Acuvue Oasys Max 1-Day contactlenzen is dat ze zijn ontworpen om het gezichtsvermogen scherper en helderder te maken, en een gevoel van vermoeidheid bij het werken met digitale apparaten te verminderen. Ze bevatten ook een manipulatieve kleuring en hebben een oriëntatiemarkering die het gemakkelijker maakt om te zien welke kant van de lens naar voren gericht moet zijn.

Draagtijd

Acuvue Oasys Max 1-Day is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Acuvue Oasys Max 1-Day heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u