Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
(1)

Prijzen vergelijken van € 71,28 tot € 118,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 71,28 tot € 118,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 71,28 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 71,28 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 71,28 en de hoogste is € 118,00. Bespaar tot 40%.

Koop Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  147 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal is een siliconen hydrogel multifocale contactlens geproduceerd door Johnson & Johnson. De lensmateriaal bestaat uit Senofilcon A en heeft een watergehalte van 38%. Het biedt dus een hoog niveau van comfort en zuurstofdoorlaatbaarheid, met een Dk/t van 147.

De contactlens heeft de TearStable™ technologie en OptiBlue™ lichtfiltertechnologie ingebouwd. De eerste houdt vocht vast binnen het materiaal, wat de hele dag door voor comfort zorgt. OptiBlue™ technologie aan de andere kant, filtert tot 60% van het blauw-violet licht met een golflengte van 380-450 nm uit. De optiek van de lens is geoptimaliseerd voor personen met presbyopie, wat een geweldig zicht op alle afstanden onder alle lichtomstandigheden garandeert.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal is een daglens. Dit behoort tot de gezondste manieren om contactlenzen te dragen, omdat het het risico op oogafzettingen aanzienlijk vermindert. Ten slotte heeft de lens een handelingstint en een binnenstebuiten indicator voor gemakkelijkere manipulatie.

Draagtijd

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u