Biomedics 1 Day Extra - Vergelijk Prijzen

Biomedics 1 Day Extra
(4)

Prijzen vergelijken van € 20,33 tot € 41,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 20,33 tot € 41,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 18,12 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 20,33 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 20,33 en de hoogste is € 41,00. Bespaar tot 50%.

Koop Biomedics 1 Day Extra online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biomedics 1 Day Extra wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biomedics 1 Day Extra
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Ocufilcon D
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  27 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6, 8.8
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Biomedics 1 Day Extra contactlenzen zijn geproduceerd door CooperVision en zijn ontworpen voor maximaal draagcomfort gedurende de hele dag. Deze hoogwaardige lenzen worden gekarakteriseerd door hun zeer dunne randen, waardoor wrijving en irritatie tot een minimum wordt beperkt. Biomedics 1 Day Extra lenzen zijn licht getint voor makkelijke zichtbaarheid en hantering.

Gemaakt van Ocufilcon D, hebben deze lenzen een watergehalte van 55%, dat zorgt voor het natuurlijke gevoel van comfort. Ze hebben een zuurstofdoorlaatbaarheid van 27 Dk/t, die bijdraagt aan de gezondheid van je ogen. Het is hun hoog comfort dat ze een populaire keuze maakt voor zij die nieuw zijn bij contactlenzen of maandlenzen dragen en niet beperkt willen worden door de zorg van lenzen.

Let op, deze lenzen zijn voor dagelijks gebruik. Aan het einde van de dag moeten ze worden weggegooid en de volgende dag vervangen door een nieuw paar. Biomedics 1 Day Extra biedt je de vrijheid van dagelijkse lenzen, zonder de noodzaak van reiniging of opslag.

Draagtijd

Biomedics 1 Day Extra is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Biomedics 1 Day Extra heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u