Biomedics 1 Day Extra Toric - Vergelijk Prijzen

Biomedics 1 Day Extra Toric
(1)

Prijzen vergelijken van € 39,90 tot € 60,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 39,90 tot € 60,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 39,90 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 39,90 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 39,90 en de hoogste is € 60,00. Bespaar tot 34%.

Koop Biomedics 1 Day Extra Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biomedics 1 Day Extra Toric wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biomedics 1 Day Extra Toric
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Ocufilcon D
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  17 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  0 tot 0
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Biomedics 1 Day Extra Toric contactlenzen zijn dagelijkse wegwerp contactlenzen, ontworpen om astigmatisme te corrigeren. Deze lenzen worden vervaardigd door CooperVision en staan bekend om hun hoge watergehalte en uitstekende stabiliteit op het oog.

Gemaakt van Ocufilcon D materiaal met een watergehalte van 55%, garanderen deze lenzen een hele dag door comfort. Door hun unieke ontwerp blijven de lenzen stabiel op het oog voor een optimale gezichtsscherpte zonder wazigheid. Bovendien zijn ze licht getint voor zichtbaarheid en gemakkelijke hantering.

De Biomedics 1 Day Extra Toric contactlenzen worden dagelijks vervangen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor mensen die last hebben van allergieën of die lenzen maar af en toe willen dragen, bijvoorbeeld bij sportevenementen. Met een zuurstofdoorlaatbaarheid van 17 Dk/t zorgen ze voor een gezonde oogomgeving, zelfs bij langdurig dragen.

Draagtijd

Biomedics 1 Day Extra Toric is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Biomedics 1 Day Extra Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Biomedics 1 Day Extra Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u