Biomedics 55 Evolution - Vergelijk Prijzen

Biomedics 55 Evolution
(3)

Prijzen vergelijken van € 4,33 tot € 10,59.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 4,33 tot € 10,59. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 4,20 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 4,33 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 4,33 en de hoogste is € 10,59. Bespaar tot 59%.

Koop Biomedics 55 Evolution online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biomedics 55 Evolution wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biomedics 55 Evolution
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Ocufilcon D
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  27 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -10 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6, 8.8, 8.9
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Biomedics 55 Evolution contactlenzen zijn maandlenzen van hoge kwaliteit geproduceerd door CooperVision. Deze lenzen zijn gemaakt van Ocufilcon D, een geavanceerd hydrogel materiaal, en hebben een watergehalte van 55%. Dit maakt ze uitzonderlijk comfortabel voor dagelijks gebruik.

Eén van de onderscheidende kenmerken van de Biomedics 55 Evolution lenzen is hun asferische interne oppervlak en uitstekende optische ontwerp. Wat dit betekent, is dat ongeacht de hoeveelheid correctie die nodig is, deze lenzen heldere, scherpe en scherpe visie bieden. Ze zijn zelfs in staat om lage waarden van astigmatisme te corrigeren.

Het Ocufilcon D-materiaal, gecombineerd met hun ultra-dunne ontwerp, maakt de Biomedics 55 Evolution lenzen zeer goed draagbaar. Let wel, het wordt aangeraden om de lenzen te vervangen na een gebruik van 30 dagen om de gezondheid van je ogen te behouden. Kortom, de Biomedics 55 Evolution lenzen zijn ideaal voor wie op zoek is naar comfort en hoge kwaliteit in één lens.

Draagtijd

Biomedics 55 Evolution is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Biomedics 55 Evolution heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten