Biomedics Toric - Vergelijk Prijzen

Biomedics Toric
(4)

Prijzen vergelijken van € 13,32 tot € 25,96.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 13,32 tot € 25,96. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 12,66 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 13,32 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 6 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 13,32 en de hoogste is € 25,96. Bespaar tot 49%.

Koop Biomedics Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biomedics Toric wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biomedics Toric
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Ocufilcon D
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  28 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Biomedics Toric contactlenzen van CooperVision bieden een ideale oplossing voor dragers met astigmatisme. Deze maandelijkse hydrogel lenzen, geproduceerd uit Ocufilcon D, bezitten een watergehalte van 55%, wat zorgt voor een uitzonderlijke comfort.

Met hun gepatenteerd ontwerp met dunnere randen, zijn deze lenzen een van de meest stabiele op de markt. Ze worden 's ochtends aangebracht en 's avonds verwijderd, om 's nachts in verse oplossing te worden bewaard. De zuurstofdoorlaatbaarheid bedraagt 28 Dk/t, wat de gezondheid van uw ogen ten goede komt.

Al met al zijn Biomedics Toric contactlenzen van CooperVision een uitstekende keuze voor degenen die een betrouwbare en comfortabele oplossing voor astigmatisme zoeken. Deze lenzen zijn er niet alleen om u een helder en onvervormd zicht te geven, maar ook om een ideale pasvorm te garanderen voor een zorgeloze dag.

Draagtijd

Biomedics Toric is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Biomedics Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Biomedics Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u