Clariti 1 Day Multifocal - Vergelijk Prijzen

Clariti 1 Day Multifocal
(3)

Prijzen vergelijken van € 60,00 tot € 83,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 60,00 tot € 83,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 57,78 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 60,00 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 60,00 en de hoogste is € 83,88. Bespaar tot 28%.

Koop Clariti 1 Day Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Clariti 1 Day Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Clariti 1 Day Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  86 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -6 tot 5
 • Diameter
  14.1
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Clariti 1 Day Multifocal contactlenzen van CooperVision zijn gemaakt van Somofilcon A, een hoog ademend silicone-hydrogelmateriaal. Met een watergehalte van 56% bieden deze lenzen de hele dag door een optimaal draagcomfort. Deze multifocale daglenzen zijn ontworpen om presbyopie te corrigeren en zorgen voor een scherp gezichtsvermogen op alle afstanden - dichtbij, op middellange afstand en ver weg.

Clariti 1 Day Multifocal-lenzen benutten de voordelen van de WetLoc-technologie, die natuurlijke vochtigheid en comfort garandeert gedurende de dag. Deze technologie trekt watermoleculen aan en houdt ze vast aan het lensoppervlak, waardoor de lenzen de hele dag door gehydrateerd blijven. Bovendien bootsen deze lenzen door de gelijkmatige vochtverdeling over de lens de natuurlijke hydratatietoestand van een gezond menselijk oog na.

Deze contactlenzen zijn een gezonder alternatief voor hydrogel-lenzen, aangezien ze meer zuurstof naar het hoornvlies vrijgeven, dankzij hun hoge zuurstofdoorlatendheid van 86 Dk/t. Dit zorgt voor gezondere ogen in vergelijking met traditionele hydrogel-lenzen. Geschikt voor mensen met een actieve levensstijl, Clariti 1 Day Multifocal-lenzen bieden uitstekend zicht en draagcomfort.

Draagtijd

Clariti 1 Day Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Clariti 1 Day Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Clariti 1 Day Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u